UPPSALAS MEST OMTYCKTA MÖTESALTERNATIV

ELITE HOTEL ACADEMIA

GREEN INNOVATION PARK

EKLUNDSHOF MÖTEN & FEST

SUNNERSTA HERRGÅRD


BEST WESTERN HOTEL SVAVA

RADISSON BLU HOTEL, UPPSALA

NORRLANDS NATION FEST & KONFERENS

ARENAHOTELLET I UPPSALA


BERGSBRUNNA BYGDEGÅRD

CLARION HOTEL GILLET

UPPSALA KONSERT & KONGRESS

HUBBEN KONFERENS


PARK INN BY RADISSON UPPSALA

FYRISHOV

 
 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I UPPSALA

Vi har samlat de mötesrum och konferensrum som finns i Uppsala, och rankat dem efter deras omdömen. I Uppsala finns det många bra alternativ för dig som vill ha ett möte, både i själva staden och utanför stadskärnan. Med sin långa historia och många anrika platser är Uppsala en stad som erbjuder många alternativ för konferens och möten!

Vi rankar platser efter deras omdömen. Detta tycker vi är den bästa sätt att enkelt kunna ge en överblick, över vilka mötesalternativ som faktiskt är populära. Det är omdömen från både Facebook och Google som spelar in, då fler käller ger en bättre överblick. Till skillnad från andra samlingssidor för konferens- och mötesrum så listar vi alla platser helt objektivt, utan hänsyn till om de är partners till sidan eller inte. Vi vill att du ska kunna få den bästa överblicken, snabbt och enkelt.

För att det ska vara en rättvis bedömning av mötesalternativen så behöver konfernsanläggningarna ha mer än 10 omdömen för att kunna komma med på listan över de bästa. Ibland är en plats omdömen gråmarkerade, då betyder det att de har mindra än 10 omdömen. Men deras totala omdömen är fortfarande tillräckligt många för att ge en bra bild av konferensplatsen.

Vi har valt att begränsa listan till de 15 bästa mötesrummen i Uppsala, då vi vill kunna ge dig som letar efter alternativ en bra och tydlig överblick. Det betyder dock du kommer inte se en komplett lista över alla, utan endast över de 15 bästa.

Är du intresserad av alternativ i andra städer, så som Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Stockholm, kolla in respektive sida för det.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Vad som är ett konferensrum och vad som är ett mötesrum kan ibland vara svårt att se skillnad på. Vi har valt att inte hänga upp oss på terminologi, utan har valt att inkludera alla platser i Uppsala där du kan hyra ett rum för möten, på dagsbasis eller timbasis. Sedan kan det vara både större konferensanläggningar så väl som mindre hotell eller platser som specialiserad sig på endast möten.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Uppsala, som borde vara med på listan? Tipsa oss!