MINDPARK

THE VAULT HOTEL

VILLA THALASSA

RADISSON BLU METROPOL


SOFIERO

JACOB HANSENS HUS

ELITE HOTELL MOLLBERG

ELITE HOTEL MARINA PLAZA


SUNDSPÄRLAN

GRAND HOTEL HELSINGBORG

HD HUSET

HELSINGBORG ARENA


WORLD TRADE CENTER

SCANDIC HELSINGBORG NORD

SENSUS STUDIEFÖRBUND

 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I HELSINGBORG

Vi listar de populäraste och mest omtyckta mötesrum i Helsingborg. Vi försöker täcka in hela staden, både centrala HBG så väl som Berga, Söder och andra delar av staden.

Vår ranking är på omdömen av besökare. Det är främst hur omtyckta de är på ställen som Google och Facebook som avgör deras plats. Detta är inte perfekt, men vi tror det ger en mycket bättre bild och överblick än att lista dem efter pris eller liknande. Därav har vi valt denna metod.

Vi har valt att endast lista de plaser som erbjuder mötesrum och som fått minst 10 omdömen. Om de har fått mindre än 10 så har vi valt att gråmarkera detta, för att vi tror det finns risk det inte är så objektivt då. Vi har även valt att ha med flera ställen som inte är så typiska, det vill säga inte bara hotell för möten och konferensanläggningar. Utan vi har även med speciella platser så som Jacob Hansens hus, som endast har konferensrum och inte övernattning. Och så klart några coworking spaces som erbjuder konferens och mötesrum, så som Mindpark. Vi har dock även med traditionella aktörer, och även platser som fungerar för både stora konferenser och mindre möten, så som Helsingborg Arena.

Vår målsättningen är att det ska ge en bra överblick över vilka möteslokaler som finns tillgängliga i Helsingborg.

Genom att fokusera på omdömen från besökare så tror vi det går att få en överblick på vilka ställen som är bäst. Vi tror att det är besökare som kan avgöra vilka platser som är unika eller speciellt bra. Vi har valt att inte visa mer än de 15 bästa platserna, för att det räcker för att täcka hela Helsingborg men även ge överblicken. Om det är för många alternativ tror vi det blir svårare att hitta den bästa möteslokalen för ens behov.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Det varierar beroende på vem man frågar vad som är skillnaden mellan möteslokaler och konferenslokaler. Vi har valt att lista alla platser som fungerar för att hyra in sig för möten, oberoende om det är ett styrelsemöte som man vill ha på en extern plats, eller om det är en kreativ workshop eller annat team-möte. Vi har dragit gränsen vid att det ska gå att hyra ett rum för minst 10 personer för att räknas in här på sidan. Och så klart finnas i Helsingborg. Sedan om det går att hyra rummet på timbasis eller dagsbasis kan varierar från plats till plats. Och om du vill kalla det för konferensrum eller mötesrum, det är helt upp till dig.

Saknar du en plats som erbjuder möteslokaler eller konferenslokaler i Helsingborg, som borde vara med på listan? Tipsa oss!