FACTORY WORKSPACE

HOTEL ROYAL

VIEWPOINT AVENUE

EKOCENTRUM


LINDHOLMEN CONFERENCE CENTER

HIVE WORKSPACE

WORLD TRADE CENTER GÖTEBORG

SANKT JÖRGENS PARK


HOTEL EGGERS

ELITE PLAZA HOTEL GÖTEBORG

GOTHIA TOWERS

CONVENDUM COWORKING SPACE


CLARION HOTEL POST

SVENSKA MÄSSAN

GTS KONFERENS & FESTVÅNING

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I GÖTEBORG

Här listar vi de populärast mötesrum i Göteborg. Vi vet att du som letar efter bra rum för konferenser eller workshops ofta kan ha lite svårt att veta vad som är bra, så vi har valt att lista de mest omtyckta alternativen som finns i stan. Vi har valt att ha med platser från hela Göteborg, inte bara centrala staden. Så det finns med platser på Lindholmen, platser nära centralstationen men också vid hagastaden.

Rankingen vi har gjort är baserad på omdömen från personer som har varit där. Du kan under varje bild se just den konferenslokalens omdömen på Google och Facebook, som säger mycket om hur bra en plats är. Vi vet att detta inte är perfekt heller, men vi tror det är ett av de bästa sätten att snabbt få en överblick över vilka som är bra alternativ. Vi har valt att endast lista de platser som erbjuder mötesrum och som fått minst 10 omdömen. Detta då om det är mindre än 10 omdömen så finns det för stor risk att de inte är objektiva. Att några omdömen är gråmarkerade betyder att det är mindre än 10 som get omdöme just där, men då det finns flera sätt att ranka möteslokalerna på så finns det ändå en ranking. .

Vi har med båda gamla och omtyckta platser, så som Hotel Royal och Hotel Eggers. Men även moderna och nyöppnade, så som Mindpark workspacet Järntorget.

Här i listan ser du de 15 bästa möteslokal alternativ i Göteborg. Vi har valt att begränsa det till 15, för att bevara överblicken.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Vad som är ett konferensrum och vad som är ett mötesrum är lite beroende på sammanhang. Vi har här valt att använda oss av båda termerna, för vi vet att de används som substitut ibland. Vi har valt att inkludera alla platser där du kan hyra ett mötesrum, vare sig det är för ett styrelsemöte på 5-10 personer, workshop för 20-30 personer eller större möte med 100 deltagare. Vi har dock valt att inte bara ha med klassiska konferensanläggningar i Göteborg, utan även hotell som erbjuder mötesrum och coworkingplatser som erbjuder dessa möjligheter med.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Göteborg, som borde vara med på listan? Tipsa oss!

Vill du se alternativ på mötesrum- och lokaler i andra städer, så som Malmö. Stockholm eller Helsingborg, kolla in respektive undersida.