GAMLA RIKSARKIVET

SJÖFARTSHUSET FESTVÅNING

KUNGSTORNEN KONFERENS I STOCKHOLM

CARLSHÄLLS GÅRD


CONVENDUM COWORKING SPACE

IVA KONFERENSCENTER

ESSINGE KONFERENSCENTER

FOLKUNGAGATAN 90


ERICSSON GLOBE

7A STRANDVÄGEN

LÅNGHOLMEN KONFERENS

7A CENTRALEN


CITYKONFERENSEN INGENJÖRSHUSET

KAPITEL 8 KLARA STRAND

 
 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I STOCKHOLM

Vi har här rankad de populäraste mötesrum och konferenslokaler i Stockholm. Vi vill på denna sida skapa en översikt för dig som ska boka mötesrum för workshops, kundmöten eller föreläsningar i huvudstaden, och som lätt vill se vilka som är bäst. Vi har valt att inkludera möteslokaler från hela Stockholm, inte bara gamla stan, Södermalm eller Vasastaden, utan även stadsdelar runt om. Så länge de är bra nog har vi valt att inkludera dem här.

Rankingen vi har gjort är baserad på omdömen från personer. Vi har valt att belysa de bästa platserna, och att de har minst 10 omdömen. Detta då för få omdömen kan ge felaktig bild. Detta gör dock att några konferensplatser inte passar in. De som har gråmarkerade iconer under bilden har mindre än 10 omdömen i den kanalen, det vill säga Facebook oftast. Men de har fortfarande nog med omdömen totalt för att få plats på rankingen över Stockholms bästa möteslokaler.

Vi har valt att begränsa listan till de 15 bästa mötesrummen i Stockholm, då vi vill kunna ge dig som letar efter alternativ en bra och tydlig överblick.

Vill du se alternativ på möteslokaler i andra städer, så som Malmö eller Helsingborg, kolla in respektive sida.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Exakt vad som räknas som konferensrum och vad som räknas som mötesrum kan vara lite otydligt. Detta är för att vi använder dessa ord på lite olika sätt, beroende på bransch och ens bakgrund. Vi har valt att inkludera alla platser i Stockholm där du kan hyra ett mötesrum, antingen för en dag eller ibland även på timbasis. De ska som minst kunna fungera för styrelsemöten eller kundmöten, men ibland kan de även fungera bra för större konferenser och föreläsningar. Men fokus har varit mer på mindre platser, och inte på de största konferensanläggningar eller kongresscenter. Vi har med flera platser som är specialiserade på möten, men även en del hotell som erbjuder möteslokaler samt några coworkingplatser som erbjuder detta i Stockholm.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Stockholm, som borde vara med på listan? Tipsa oss!