MINDPARK LUND

RÅBYLUND GÅRD

CLARION PLANETSTADEN

GRAND HOTEL LUND


RADISSON BLU HOTEL LUND

AF BORGEN

IDEON GATEWAY

WORLD TRADE CENTER


HELSINGKRONA NATION

ELITE HOTELL IDEON

BRICKS LUND

MEDICON VILLAGE


KULTUREN

STADSHALLEN LUND

HOTELL CONCORDIA

 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I LUND

Vi listar de populäraste och mest omtyckta mötesrum i Lund. Vi vill göra det lätt att hitta pärlorna bland möteslokaler, och i hela Lund, inklusive Ideon området, brunnshög, södra Lund och så klart i centrum.

Rankingen på denna sida är på omdömen, av personer som har varit där. Du kan se konferensanläggningars ranking på Google och Facebook under deras bilder. Vi har valt att lista på detta sättet då vi tror det ger bäst överblick.

Vi har valt att endast lista de platser som erbjuder mötesrum och som fått minst 10 omdömen. Om det är mindre än 10 omdömen så anser vi det är för stor risk det inte är objektivt, och därför inte helt pålitligt. Därför har vi valt att inte lista de mötesrummen. Vi har även valt att begränsa det till de 15 bästa, då vi tror det är ett tillräckligt stort urval för alla möjliga behov, och samtidigt inte gör denna sida för oöverskådligt.

Genom att fokusera på omdömen från besökare så tror vi det går att få en överblick på vilka ställen som är bäst. Vi tror att det är besökare som kan avgöra vilka platser som är unika eller speciellt bra, så som Mindpark Lunds kreativa lokaler mitt i centrum, eller Ideon Gateways unika miljöer och dess överblick över inte bara Lund, utan hela Skåne ändå till sundet.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Var gränsen går mellan möteslokaler och konferenslokaler är lite otydligt. Vi riktar in oss på alla typer av platser som erbjuder allt från att kunna göra workshop och mindre team-möten, till att kunna samla upp mot 100 eller fler personer. Men det räcker med att det finns lokaler för 10 personer att hyra in sig i för ett möte för att räknas som möteslokal hos oss. Sedan om du vill kalla det för konferensrum eller mötesrum, är upp till dig.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Lund, som borde vara med på listan? Tipsa oss!