MINDPARK MALMÖ

ALTITUDE MEETINGS

SKY HIGH MEETINGS
(TURNING TORSO)

MINDPARK HYLLIE


CLARION

MALMÖ LIVE

MEDIA EVOLUTION CITY

MALMÖ BÖRSHUS

QUALITY HOTEL VIEW


FOLK MAT & MÖTEN

HIGH COURT

QUICK OFFICE
VÄSTRA HAMNEN

SCANDIC TRIANGELN


KOCKUM FRITID

SVENSKA MÄSSAN

SANKT GERTRUD

 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I MALMÖ

Vi har listat de populäraste mötesrummen och lokaler för möten i Malmö. Vill du veta vilka lokaler som är de mest omtyckta i Malmö? Då har du kommit rätt!

Ranking är baserad på omdömen från besökare. Vi tror att en listning efter omdöme ger dig som vill hyra en möteslokal bäst förutsättningar. Vi har även valt att endast ta med de 15 bästa möteslokaler i Malmö, då vi tror för många är svårt att få en överblick över. Samtidigt täcker dessa platser alla Malmös viktiga stadsdelar, från Västra Hamnen till Hyllie, och så klart centrala delarna. Här finns konferensrum för alla typer av möten.

Vi har valt att endast lista de platser som erbjuder mötesrum och som fått minst 10 omdömen. Om det är mindre än 10 omdömen så anser vi det är för stor risk det inte är objektivt, och därför inte helt pålitligt.

Genom att fokusera på omdömen från besökare så tror vi det går att få en överblick på vilka ställen som är bäst. Detta då det kan vara olika detaljer som gör en plats unik eller speciellt bra. Det kan vara allt från fantastiska utsikter, så som Sky High Meetings lokaler i Turning Torso. Till kreativ och härlig design från Mindparks lokaler. Att lista alla dessa detaljer tror vi är svårt och framförallt gör det att överblicken blir svår. Men i omdömen tror vi det är mer eller mindre en sammanfattning av alla dessa detaljer, till en bild som väldigt enkelt kan svara på frågan: Vem har Malmös bästa mötesrum?

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Det råder delade meningar om vad som lokaler av denna typen ska kallas. Är det konferenslokaler, även om det är först endast 10 personer eller styrelsemöten? Vi har valt att inkludera alla platser där det går att hyra rum, vare sig det är för 5 eller 50 personer. Vi har dock inte riktad in oss på endast större konferensanläggningar och konferenshotell, då vi vet det finns många mindre platser med unika och kul lokaler. För att inte prata om coworkingspaces som ibland erbjuder möjligheten att hyra externa mötesrum med. Därför har vi valt att ha en bred definition, och inte hängt upp oss på vilket ord som är det rätta. Det är viktigare för oss att du hittar den typ av rum och lokal du letar efter - oberoende om det är konferenslokal eller mötesrum.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Malmö, som borde vara med på listan? Tipsa oss!