LINKÖPINGS FESTVÅNING

LIVGRENAD JÄRMÄSSEN

IDINGSTAD SÄTERI

MJELLERUMSGÅRDEN


SKY HOTEL APARTMENTS TORNET

MISSIONSFÖRSAMLING KONFERENS

ELITE STORA HOTELLET

LINKÖPING KONSERT & KONGRESS


FOLKUNGAGILLET

FÖRENINGSHUSET FONTÄNEN

SCANDIC LINKÖPING CITY

BEST WESTERN HOTEL LINKÖPING


FRIMIS FESTVÅNINGAR

 
 
 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I LINKÖPING

Vi har valt att ranka de mest omtyckta konferns- och mötesrum i Linköping. Detta är en lista på platser där du kan ha workshops, kundmöten eller konferens i hela Linköping. Vi har valt att inte bara ha med de centrala delarna av staden, utan även områden kring universitetet och även populära konferensplatser en bit utanför staden.

Rankingen är baserad på omdömen från personer som har varit där. Både Googles omdömen och Facebooks omdömen väger in. Vi tror detta är ett bra sätt att snabbt få en överblick över vilka platser som faktiskt är bra. I motsats till andra rankingsidor som fokusera på vilka som betalar pengar för att synas, så är vi helt objektiva i rankingen.

Platser behöver ha mer än 10 omdömen för att kunna komma med på listan över de bästa konferenslokalerna i Linköping. Ibland är deras omdöme gråmarkerad, då betyder det att de har mindra än 10 omdömen på facebook. Men deras totala omdömen är fortfarande tillräckligt många för att ge en bra bild av platsen.

Vi har valt att begränsa listan till de 15 bästa mötesrummen i Linköping, då vi vill kunna ge dig som letar efter alternativ en bra och tydlig överblick.

Är du intresserad av alternativ i andra städer, så som Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Stockholm, kolla in respektive sida för det.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Vad som är ett konferensrum och vad som är ett mötesrum kan ibland vara svårt att se skillnad på. Vi har valt att inte hänga upp oss på terminologi, utan har valt att inkludera alla platser i Linköping där du kan hyra ett rum för möten, på dagsbasis eller timbasis. Sedan kan det vara både större konferensanläggningar så väl som mindre hotell eller platser som specialiserad sig på endast möten.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Linköping, som borde vara med på listan? Tipsa oss!