ÖREBROS MEST OMTYCKTA MÖTESALTERNATIV

MYOFFICE

STUDIOARENA (HIVE)

HOTEL BORGEN

ROSÄNGEN


SCHENSTRÖMSKA HERRGÅRDEN

SVALAN KONFERENS & RESTAURANG

NYA CHINA

GAMLA ÖREBRO CAFÉ & KONFERENS


CLARION HOTEL ÖREBRO

ÖREBRO LÄNSTEATER

SKYBAR SVAMPEN

LUNCHGÅRDEN LUNCH CATERING KONFERENS


FRIMIS SALONGER

ELITE STORA HOTELLET ÖREBRO

FIRST HOTEL CITY

 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I ÖREBRO

Det finns många olika alternativ för dig som letar efter mötesrum eller konferenslokal i Örebro. Vi har sammanställt de mest populära här på denna sida. Det finns många platser att välja på, både i centrala Örebro så väl som utanför centrum. Vi vill ge dig en enkel överblick, så du kan hitta det alternativ som är mest omtyckt av de som faktiskt varit där.

Vi rankar konferensplatser efter omdömen på olika webbsajter. Detta ger den bästa och med objektiva överblicken enligt oss. Så att du kan se vilka som faktiskt är populära. Vår ranking tar både omdömen från Google och Facebook i beaktning, då fler käller ger en bättre överblick. Vi tycker det är viktigt att vara objektiva, till skillnad från andra samlingssidor och rankingsidor, som listar endast platser som betalar dem eller på andra sätt lyfter fram olika alternativ olika mycket. Vi vill att du ska kunna få en rättvis och den bästa överblicken, snabbt och enkelt.

För att det ska vara en jämförelsebar bedömning av mötesalternativen så behöver konfernsanläggningarna ha mer än 10 omdömen för att kunna komma med på listan över de bästa i Örebro. Ibland är en anläggnings omdömen gråmarkerade, då betyder det att de har mindre än 10 omdömen. Men deras totala omdömen är fortfarande tillräckligt många för att ge en bra bild av konferensplatsen.

Vi har valt att begränsa listan till de 15 bästa alternativ för dig som vill boka mötesrum i Örebro, då vi vill kunna ge dig en bra och tydlig överblick. Det betyder dock du kommer inte se en komplett lista över alla, utan endast över de 15 bästa.

Är du intresserad av alternativ i andra städer, så som Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Uppsala? kolla in respektive sida för det.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Vad som är ett konferensrum och vad som är ett mötesrum kan ibland vara svårt att veta skillnad på. Vi har valt att inte hänga upp oss på terminologi, utan har valt att inkludera alla platser i Örebro där du kan hyra ett rum för möten. Spelar ingen roll om på dagsbasis eller timbasis. Sedan kan det vara både större konferensanläggningar så väl som mindre hotell eller platser som specialiserad sig på endast mötesrum.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Örebro, som borde vara med på listan? Tipsa oss!