SVERIGES BÄSTA MÖTESLOKALER - LISTAN STAD FÖR STAD 2022

Utöver att skriva artiklar ibland om olika ämnen rörande möten och konferenser, så som vår populära artikel om kaffe för möten, så sammanställer vi årligen en lista på Sveriges bästa möteslokaler, stad för stad. Här hittar du listan för 2021, som ger en överblick över hur olika alternativ för möteslokaler står sig mellan städer.

I listan ingår alla de städer i Sverige som vi bevakar. Den är tyvärr inte heltäckande för hela Sverige, utan finns endast för de städer som vi har koll på och information om.

Topplistan är snarlik den från förra året, vilket tyder på hur bra och omtyckta dessa olika konferensalternativ är. Och ibland dyker det upp nya platser som tar toppositionen, så som Mindpark i Malmö som förra året blev Malmös bästa alternativ för mindre möten.

STOCKHOLM - GAMLA RIKSARKIVET

Gamla Riksarkivet är den plats i Stockholm som har fått bäst omdömen, fortsatt i topp. Sjöfartsmuseets lokaler kom även i år på en andraplats.

GÖTEBORG - FACTORY WORKSPACE

I Göteborg är det Factory Workspace som fått bäst omdömen, och håller sig kvar på topp platsen. Hotel Royal kom på andra plats på placeringen.

MALMÖ - MALMÖ CENTRAL
Förra årets topplacering har fallit bort, och först plats i år är Mindpark i centrala Malmö (inte att förväxlas med Mindpark i Hyllie), och sedan Altitude Meetings som andra alternativ. Sky High meetings som var toppnamnet förra året är nu plats tre i Malmö.

LINKÖPING - FESTVÅNINGEN

Linköpings festvåning rankar bäst i staden, På en andra plats är Livsgrenadjärsmässen

HELSINGBORG - MINDPARK HELSINGBORG

I Helsingborg fick återigen Mindparks möteslokaler bäst omdömen. The Vault Hotel höll sig även kvar på en andra plats över bäst möteslokaler i denna stad.

UPPSALA - GREEN INNOVATION PARK

Uppsalas mest omtyckta möteslokaler är i Elite Hotel Academia. Green Innovation Park har tappat sin förstaplats och är nu på andra plats i denna stad

LUND - MINDPARK LUND

Lunds mest populära alternativ för möteslokaler är fortsatt Mindpark i centrala stan. På en andraplats kom Råbylund Gård med sin konferensanläggning strax utanför Lund.

ÖREBRO - MYOFFICE

Örebros mest omtyckta alternativ för möten är MyOffice. På andraplats är det Studioarena, tidigare Hive.

HALMSTAD - GÅRDSHOTELL

Halmstads mest omtyckta möteslokaler hittar du på Gårdshotellet. Näst populärast är Stakaberg konferens.