HALMSTAD GÅRDSHOTELL

STAKABERG KONFERENS & GÅRDSHOTELL

SVARTA ÖRNSHUSET

RINGENÄS HOTELL & KONFERENS


VILLA ASTER FEST OCH KONFERENS

HOTEL TYLÖSAND

STADSBIBLIOTEKET I HALMSTAD

HALMSTADS TEATER


BEST WESTERN PLUS GRAND HOTEL

TYLEBÄCK HOTELL & KONFERENS

CLARION COLLECTION HOTEL NORRE PARK

WAPNÖ


HALMSTAD ARENA

ANNIES GÅRD

 

MÖTESLOKALER OCH MÖTESRUM I HALMSTAD

Här har vi listad de mest omtyckta mötesrum och konferensalternativ för Halmstad. Denna stad vid havet har många bra alternativ, både i centrala Halmstad samt utanför stadskärnan.

Den ranking vi gör är baserad på omdömen från personer som har varit där. Den bygger på både omdömen från Google samt från Facebook. På detta sätt kan du som vill hitta ett bra mötesrum i staden lätt få en överblick.. I motsats till andra samlingssidor som fokusera på vilka som betalar pengar för att synas, så är ranking hos oss helt objektiv.

För att det ska vara en rättvis bedömning av mötesalternativen så behöver konfernsanläggningarna ha mer än 10 omdömen för att kunna komma med på listan över de bästa. Ibland är deras omdöme gråmarkerad, då betyder det att de har mindra än 10 omdömen på Facebook. Men deras totala omdömen är fortfarande tillräckligt många för att ge en bra bild av platsen.

Vi har valt att begränsa listan till de 15 bästa mötesrummen i Halmstad, då vi vill kunna ge dig som letar efter alternativ en bra och tydlig överblick. Det betyder dock du kommer inte se en komplett lista över alla, utan endast över de 15 bästa.

Är du intresserad av alternativ i andra städer, så som Göteborg, Malmö, Helsingborg eller Stockholm, kolla in respektive sida för det.

KONFERENSLOKAL ELLER MÖTESRUM?

Vad som är ett konferensrum och vad som är ett mötesrum kan ibland vara svårt att se skillnad på. Vi har valt att inte hänga upp oss på terminologi, utan har valt att inkludera alla platser i Halmstad där du kan hyra ett rum för möten, på dagsbasis eller timbasis. Sedan kan det vara både större konferensanläggningar så väl som mindre hotell eller platser som specialiserad sig på endast möten.

Saknar du en plats som erbjuder mötesrum eller möteslokaler i Halmstad, som borde vara med på listan? Tipsa oss!